Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ehdot ovat kuin pelisääntöjä, jotka helpottavat ostamista. Tutustuthan tarkasti sivuun ennen kepparin tilaamista. Loimme tämän kuivan sivun, koska haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen ostokseesi. Myymme keppihevosia ihan kaikille. Jos kuitenkin olet alle 13-vuotias, tarvitset ostokseesi huoltajan luvan. Sitten vain tilaamaan!

Tuotteet
Kepparit ovat yksilöitä. Tarkat tuote- ja materiaalitiedot sekä koon löydät oman toivehevosesi kohdalta. Tuotteet on valmistettu käsityönä ja ne eivät kestä rajua kohtelua. Kilpailuun, hauskanpitoon ja metsälenkeille kepparit sen sijaan soveltuvat.

Emme suosittele kepparin purkamista. Säilytä hevostasi sisällä. Lämpimässä sen on hyvä olla. Tarjolle voit laittaa heinää ja vettä.

Kepparikustannukset
Yksilölliset hinnat määräytyvät myytävän hevosen ja sen varusteiden arvon mukaan. Nettikaupassamme ilmoitetut hinnat sisältävät Alv 24 %. Hirnuvillan postituskulu on 11 euroa Suomeen. Toimitamme hevoset kasattuina. Jos haluat tilata hevosen ulkomaille, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse. Asiat varmasti lutviutuvat. Tavoitat meidät osoitteesta hello@hirnuvilla.fi

Maksu ja toimitus
Maksupalvelun toteuttaa Checkout. Voit maksaa sen kautta verkkopankissa tai luottokortilla. Jos maksupalvelu tuottaa päänvaivaa, ota meihin yhteyttä. Autamme aina hevosasioissa mielellämme!
Hevoset ennättävät Postiin seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Siellä ne matkaavat Postin lupaaman pari päivää, jos hienosti käy. Voi tosin olla, että matkalla on joskus ruuhkaa. Toivomme silloin kärsivällisyyttä. Tiedämme, että hevosasia on sinulle tärkeä. Niin se on meillekin.

Tuliko huono hevonen?
Toivomme, että näin ei ikinä käy. Joskus unelmat ja todellisuus eivät kuitenkaan kohtaa. Silloin sinua suojaa kuluttajansuojalaki, jonka turvin voit palauttaa hevosen tai muut hevosasiat 14 päivän kuluttua tuotteiden vastaanottamisesta. Hevosen tulee olla silloin käyttämätön ja huolellisesti matkaan pakattu. Mikään ei estä sinua hieman ihailemasta hevosta, kun pakkaat sen paluumatkalle. Hirnuvilla ei vastaa takaisin lähetyksen kustannuksista.

Muuta
Tarkista hevonen sen saavuttua kotiin. Jos koet, että hevonen on vahingoittunut matkalla, ota meihin yhteyttä. Mietitään yhdessä mikä meni mönkään ja kuinka voisimme saada olosi iloiseksi. Jotta peli on reilu, pyydämme saada hevosesta välittömästi kuvia sähköpostiimme.
Tiedämme, että sähköpostiosoitteemme lukee nettisivuillamme naurettavan monta kertaa. Se on siksi, ettei sinun tarvitse seilata sivuilla sitä etsimässä. Tässä se tulee vielä kerran. Ota yhteyttä, jos jokin hevosasia painaa mieltäsi tai koet, että voimme jotenkin auttaa sinua.
hello@hirnuvilla.fi