Tietoa meistä

Me Hirnuvillalla haluamme, että elämä on täynnä iloa, onnea ja keppihevosia. Tämä on pohjana sille, miten suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme käsityönä syntyviä keppihevosia. Kilpailet, harrastat tai ihastelet – me haluamme tarjota juuri oikean hevosen talliisi! Huomioithan kuitenkin, että kepparit valmistetaan aina käsityönä. Hoida hevostasi rakkaudella ja hellien.

Hirnuvillan nettikaupasta löydät yksilöllisiä ja kestäviä keppihevosia, jotka soveltuvat keppariharrastukseen ja kilpailuun. Keppihevosten koko, materiaali ja ulkonäkö vaihtelevat. Tarkat tiedot löydät aina myytävän hevosen kohdalta. Keppihevosten lisäksi löydät kaupastamme varusteita keppihevosille sekä kaikenlaista pientä hauskaa ’muut tuotteet’-osiosta.
Hirnuvilla on kahden naisen talli. Ompelukoneiden takana häärivät Eevaliisa ja Kati – äiti ja tytär. Talli on syntynyt rakkaudesta käsitöihin ja eläimiin. Jos olet allerginen, huomioithan, että tallilla pyörii kaksi tallikoiraa.
Teemme keppihevosia myös tilauksesta. Hinta määräytyy toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla, jos kaipaat juuri sinulle valmistettua kepparia. Tavoitat meidät osoitteessa hello@hirnuvilla.fi
Voit myös soittaa arkisin 10-14 numeroon 0407288001 / Kati

Tutustu tuotteisiimme